Matematik

formel

01. februar 2021 af hq02 - Niveau: A-niveau

Hej

hvordan gør jeg


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2021 af StoreNord

I det punkt, hvor F skærer x=-1, skal du lægge en lineal langs grafen;
og så skal du vurdere linealens hældning.


Svar #2
01. februar 2021 af hq02

kan dte ikke gøres på andre måder?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2021 af StoreNord

Nej. Øh jo, du kan også bruge en sytråd.


Svar #4
01. februar 2021 af hq02

den har en hældning på 2. er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2021 af StoreNord

Min tangent går gennem punkterne (-2,-3) og (6,6).


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar 2021 af mathon

                    \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \textup{Areal:}&A=\int_{-2}^{4}f(x)\,\mathrm{d}x=F(4)-F(-2)=7-(-2)=9 \end{afray}


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.