Fysik

Isoler afstanden r i afstandkvadratloven

05. februar 2021 af OnDonDing - Niveau: C-niveau

Hej. Kan jeg få lidt hjælp med denne opgave? Der skal være mellemregninger ;) Tak på forhånd.

Isoler afstanden r i afstandkvadratloven I = L / 4 * π * r2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2021 af OliverHviid

Husk dine parenteser; I = L / 4 * π * r2 er ikke det samme som I = L / (4 * π * r2)

Men til selve opgaven så gør følgende:

1. gang med 4 * π * r2 på begge sider

2. dividér så med 4*I*π på begge sider

3. tag kvadratroden på begge sider


Skriv et svar til: Isoler afstanden r i afstandkvadratloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.