Matematik

Vektorfunktioner og højder

07. februar 2021 af superhesten - Niveau: A-niveau

Jeg er lige nu i gang med at træne en masse gamle opgavesæt, fordi jeg gerne vil forberede mig til terminsprøven. Men jeg er stødt på opgave b som jeg ikke ved hvordan man løser. nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2021 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} y_{maks.}(t) &= \left ( 0.33-0.23\cdot \cos(15t) \right )_{maks.} \\ &\Rightarrow \left ( -0.23\cdot \cos(15t) \right )_{maks.} \\ &\Rightarrow -0.23\cdot \cos_{min.} \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorfunktioner og højder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.