Matematik

En sammensat funktion h(x)=f(g(x)) er givet ved?

08. februar 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad skal jeg gøre i denne opgave? Nogen der kan forklare den og har en ide?

Vedhæftet fil: 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2021 af peter lind

f  = logaritmefunktionen

g(x) = 2x+4


Skriv et svar til: En sammensat funktion h(x)=f(g(x)) er givet ved?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.