Matematik

Hvordan beregnes vægten af luft?

09. februar 2021 af sansas - Niveau: A-niveau

Densiteten af luft er 1,2 kg/m3.  Forbrug vises i liter. Hvad er vægten af en liter luft? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2021 af mathon

                  \small \begin{array}{lllll} 1.2\;\frac{kg}{m^3}=1.2\;\frac{g}{L} \end{array}


Svar #2
09. februar 2021 af sansas

Tak! Men kan jeg evt. få lidt mellemtrin? I øvrigt ender de med 1,2 g. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2021 af mathon

             \small m=V\cdot \rho =\left ( 1\;L \right )\cdot \left ( 1.2\;\tfrac{g}{L} \right )=1.2\;g


Skriv et svar til: Hvordan beregnes vægten af luft?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.