Matematik

liniær funktion

12. februar 2021 af Jannie93 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg forsøger at finde ud af hvordan man løser en lineær funktion inde på exel, men jeg får intet svar.

Hvordan løser jeg sådan en


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2021 af mathon

                        \begin{array}{lllll} y=a\cdot x+b\\\\ x=\frac{y-b}{a} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2021 af Eksperimentalfysikeren

Hvad mener du med at løse en funktion? Man kan ikke løse en funktion. Det er en ligning, man kan løse.


Skriv et svar til: liniær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.