Matematik
En der kan hjælpe :(
18. februar 2021 af
Samfundsfagsfidusen
-
Niveau: C-niveau
kan slet ikke finde ud af det
Vedhæftet fil: 150197105_3835359816507126_6706445315217944817_n.png
Svar #1
18. februar 2021 af Samfundsfagsfidusen
.
Vedhæftet fil:149918078_1507002442835303_7861903288056592729_n.png
Svar #2
18. februar 2021 af Januar2021 (Slettet)
opgave c :
linje l : y = - 2x +10
linje m : y = 1.5 x -0,5
den spidse vinkel mellem de to linjer l og m er
( atan (-2)+ 180º) - atan (1.5 )
(- 63,43º + 180º) - 56,31º =
116,57º - 56,31º = 60,26º
Skriv et svar til: En der kan hjælpe :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
