Matematik

Gryde stilles til afkøling.

23. februar 2021 af masteredvin45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg forstår vikeligt ikke den her. Jeg har beregnet T'(x), og fik det til -4.95

Jeg forstår ikke hvad -4.95 skal betyde, og hvad a og b betyder


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2021 af janhaa

a)

T ' (5): avkjølings-temp etter 5 min.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2021 af janhaa

b) given y = ax + b

(x, y) = (20, 30) og (25, 100)

slope, a: = 14

y = 14x + b

30 = 280 + b

b = -250, so:

y = 14x - 250

a = 14 og b = -250


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. februar 2021 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{ll} \begin{array}{llllr} 20a&+&b&=&30\\ 25a&+&b&=&100 \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Gryde stilles til afkøling.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.