Matematik
rektangel
26. februar 2021 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
Rektanglerne har forskellige længder og bredder, men arealet er altid 100.
Hvordan kan man skrive det, som en ligning og sammenhæng?
formlen er L*B = A
l*b= 100?
Hvordan kan man skrive det, som en ligning og sammenhæng?
formlen er L*B = A
l*b= 100?
Skriv et svar til: rektangel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
