Kemi

OPGAVE 4.7.2

28. februar 2021 af emmamuzze - Niveau: C-niveau

25,0mL citronsyre (trivalent) titeres med 17,1 mL 0,100 M natriumhydroxid 

beregn citronsyrens formelle koncentration


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2021 af mathon

                \small \small \begin{array}{lllll} \textup{molforhold:}\\& HCit:NaOH=1:3=\frac{1}{3}:1\\\\ \textup{titerligning:}\\& V_s\cdot c_s=\frac{1}{3}\cdot V_b\cdot c_b\\\\& c_s=\frac{1}{3}\cdot \frac{V_b}{V_s}\cdot c_b \end{array}


Skriv et svar til: OPGAVE 4.7.2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.