Matematik

ligningen f'(x)= 0

28. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har denne funktion (vedhæftet), og jeg skal finde f'(x)= 0. Men jeg ved ikke, hvordan dette skal gøres? Er der nogen, der kan hjælpe?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2021 af AMelev

                                  

Brug din formelsamling side 24 (131)-(133) samt side 25 (137) & (143) til at besetemme f '(x).
Sæt derefter resultatet = 0 og løs ligningen mht. x.

Alternativt kan du udnytte, at f '(x) = 0 i parablens toppunkt. FS side 15 (75).


Svar #2
28. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Er svaret 2...?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2021 af ringstedLC

Du har spurgt om denne opgave i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2001301 og fået hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2021 af ringstedLC

#2: Til c); ja.


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. februar 2021 af mathon

og i
          https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2001716
          


Svar #6
28. februar 2021 af inneedoflektiehjælp (Slettet)

Beklager. Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: ligningen f'(x)= 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.