Kemi

Mængdeberegning. Hjælp med redegørelse af opgaverne

11. marts 2021 af otil - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke helt, hvad jeg skal sig til opgaven. Hvordan er der lige mange molekyler af hvert stof på vægtskålene osv.? Føler mig lidt fortabt

Vedhæftet fil: Gør rede for figuren.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2021 af mathon

Eks.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          \small \small \begin{array}{|l|c|c|} \hline &\textbf{Formel koncentration}&\textbf{Aktuelle koncentrationer}\\ \hline \textup{0.1 M }KBr&c(KBr)=\textup{0.1 M}&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.1 M}\; \; \; \left [ Br^- \right ]=\textup{0.1 M}\\\hline \textup{0.35 M }NH_4Cl&c(NH_4Cl)=0.35\;M&\left [ N{H_4}^+ \right ]=\textup{0.35 M}\; \; \;\left [ Cl^- \right ]=\textup{0.35 M}\\\hline \textup{0.25 M }Ca(NO_3)_2&c(Ca(NO_3)_2)=\textup{0.25 M}&\left [ Ca^{2+} \right ]=\textup{0.25 M }\; \; \; \left [ N{O_3}^- \right ]=\textup{0.50 M}\\\hline \textup{0.15 M }K_2CO_3&c\left ( K_2CO_3 \right )=\textup{0.15 M }&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.30 M}\; \; \; \left [ C{O_3}^{2-} \right ]=\textup{0.15 M}\\\hline \end{array}                                               


Svar #2
12. marts 2021 af otil

#1

Eks.

                                                                                                                                                                                                                                                                                          \small \small \begin{array}{|l|c|c|} \hline &\textbf{Formel koncentration}&\textbf{Aktuelle koncentrationer}\\ \hline \textup{0.1 M }KBr&c(KBr)=\textup{0.1 M}&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.1 M}\; \; \; \left [ Br^- \right ]=\textup{0.1 M}\\\hline \textup{0.35 M }NH_4Cl&c(NH_4Cl)=0.35\;M&\left [ N{H_4}^+ \right ]=\textup{0.35 M}\; \; \;\left [ Cl^- \right ]=\textup{0.35 M}\\\hline \textup{0.25 M }Ca(NO_3)_2&c(Ca(NO_3)_2)=\textup{0.25 M}&\left [ Ca^{2+} \right ]=\textup{0.25 M }\; \; \; \left [ N{O_3}^- \right ]=\textup{0.50 M}\\\hline \textup{0.15 M }K_2CO_3&c\left ( K_2CO_3 \right )=\textup{0.15 M }&\left [ K^+ \right ]=\textup{0.30 M}\; \; \; \left [ C{O_3}^{2-} \right ]=\textup{0.15 M}\\\hline \end{array}                                               

Jeg forstår desværre stadig ikke :/


Skriv et svar til: Mængdeberegning. Hjælp med redegørelse af opgaverne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.