Matematik

Hvad hedder sammenhængen

14. marts 2021 af Krollo (Slettet) - Niveau: A-niveau

Omvendt proportionalitet gælder, hvis f(x)= k/x

Hvad kalder man så sammehængen, hvis f(x)= x/k ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2021 af mathon

Hvad kalder man så sammehængen, hvis f(x)= k/x ?
omvendt proportionale.


Svar #2
14. marts 2021 af Krollo (Slettet)

#1 Ja, men jeg mener, hvis sammenhængen er f(x)=x/k


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. marts 2021 af Soeffi

#2.

Ligefrem proportionalitet. Det er defineret som f(x) = a·x. Her er a = (1/k), men det er stadig en konstant.


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. marts 2021 af mathon

Ja, men jeg mener, hvis sammenhængen er f(x)=(1/k)x  -  er en lineær sammenhæng mellem x og y.


Skriv et svar til: Hvad hedder sammenhængen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.