Fysik

Udledning af relationen for energi og impuls

16. marts 2021 af mbmarie - Niveau: A-niveau

Hej, jeg er igang med at skrive SRP om den specielle relativitets teori. Jeg har brug for hjælp til fælgende:

Udled formlen E^2=p^2*c^2+m_0^2*c^4

Vink: Udnyt at den relativistiske energi er E=mc^2 og den relativistiske impuls er:

vektor p=m*vektor v= gammafaktoren*m_0*vektor v

opstil udtrykket E^2-p^2*c^2

og eliminer m og v vha. gammafaktoren 


Skriv et svar til: Udledning af relationen for energi og impuls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.