Matematik

Udfyld tabeller for følgende sammenhænge

21. marts 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

a f(x)=x+2

b f(x)=x–2

c f(x)=3x

d f(x)= -1/2x

e f(x)=2x–2

f f(x)=1/2x+2

f(x)=x+2


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2021 af ringstedLC

a.

\begin{align*} f(0) &= 0+2=\;? \\ f(1) &= 1+2=\;? \\ .......&.................. \\ f(-1) &= -1+2=\;? \\ \end{align*}

du fortsætter selv med at fylde i tabellerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2021 af AMelev

Er det tabeller, du selv skal lave? i så fald kan du fx bruge denne

Så skal du sætte de forskellige værdier ind i stedet for x i de forskellige funktioner og beregne værdierne.

Vedhæftet fil:Udklip-1.JPG

Skriv et svar til: Udfyld tabeller for følgende sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.