Matematik

Opg 24 Hvilke fremstillinger repræsenterer den samme sammenhæng

09. april 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Opg 24 Hvilke fremstillinger repræsenterer den samme sammenhæng


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2021 af mathon

             \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 24}\\& a\textup{ og }d\\\\& b\textup{ og }j\\\\& c\textup{ og }e\\\\& f\textup{ og }i\\\\& \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2021 af mathon

             \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 25}\\& c\\\\& f\\\\& g \end{array}


Svar #4
09. april 2021 af Mat3matik (Slettet)

#2

             \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{Opgave 24}\\& a\textup{ og }d\\\\& b\textup{ og }j\\\\& c\textup{ og }e\\\\& f\textup{ og }i\\\\& \end{array}

Er den sidste h og g


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2021 af mathon

    Nej.


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. april 2021 af AMelev

#4 g siger f(x) = 2·x og h siger f(x) = 4·4, altså f(x) = 16.


Skriv et svar til: Opg 24 Hvilke fremstillinger repræsenterer den samme sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.