Matematik

kan i hjælpe?

22. april 2021 af rasmus2525 - Niveau: 9. klasse

Arealet af figuren er:


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2021 af PeterValberg

Del figuren op i to rektangler

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2021 af PeterValberg

A_{total}=A_{\text{r\o d}}+A_{\text{bl\aa}}

A_{total}={\color{Red} 3a\cdot a}+{\color{Blue} a\cdot b}

A_{total}=3a^2+ab

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Skriv et svar til: kan i hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.