Matematik

Hjælp til at finde ud af om det er rigtig

25. april 2021 af MadeleineA - Niveau: B-niveau

Opgaven lyder følfende: 

Bestem hvor lang tid der går efter første måling, før det er sunhedsmæssigt forsvarligt at bade i søen. 

Jeg har lavet dette indtil videre, men er usikker på hvorvidt jeg har gjort det rigtig. Det jeg gerne vil have hjælp til er 1. om det er rigtig, 2 skal jeg bytte om på de 270,588 og 0,927674^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2021 af StoreNord

De 270,588 er vel colibakterier op ad y-aksen, og ikke x?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2021 af ringstedLC

\begin{align*} f(x) &= 270.588\cdot 0.927674^{x} \\ f({\color{Red} 54}) &= 270.588\cdot 0.927674^{{\color{Red} 54}}=4.69526 \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2021 af AMelev

Læg lige selve opgaven op, så vi kan se oplysningerne, bl.a. hvad x og y står for.


Skriv et svar til: Hjælp til at finde ud af om det er rigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.