Fysik

HJÆÆLP Mangler virkelig en der kan hjælpe med denne opgave - Rødforskydning

28. april 2021 af HansEspersen - Niveau: B-niveau

En galakse har en rødforskydning på 0,135 

a. Bestem afstanden til galaksen i enheden megalysår og i enheden meter.

Håber virkelig der er en der kan hjælpe, tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2021 af oppenede

Prøv at læse nogle af de resultater google giver ved at søge
  distance to galaxy in terms of redshift


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2021 af mathon

   \small \begin{array}{lllll}&& \Large d=\frac{z\cdot c}{H}=\frac{0.135\cdot (3\cdot 10^5\;\frac{km}{s})}{50\;\frac{km}{s\cdot Mpc}}\small =810\;Mpc=2.64187\cdot 10^3\;\textup{M lys\aa r}=2.4994\cdot 10^{25}\;m \end{array}


Skriv et svar til: HJÆÆLP Mangler virkelig en der kan hjælpe med denne opgave - Rødforskydning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.