Fysik

Hvad er forskellen på symbolet for størrelsen og symbolet for måleenheden?

26. august 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Eksempler evt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2021 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{st\o rrelse}=\underset{\textup{talv\ae rdien}}{\left \{st\o rrelse \right \}}\cdot \underset{\textup{enheden}}{\left [ st\o rrelse \right ]} \end{array}
                     


Skriv et svar til: Hvad er forskellen på symbolet for størrelsen og symbolet for måleenheden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.