Kemi

8.41 matematik

07. september 2021 af Sofia0294 - Niveau: B-niveau

Hej Allesammen, er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? hvilken formel? Tak på forhånd, goddag. Se vedhæftet

Vedhæftet fil: 8.41.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. september 2021 af mathon

                      \small \log_4(x)=\frac{1}{\ln(4)}\cdot \ln(x)


Svar #3
07. september 2021 af Sofia0294

hvad ville det så betyde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. september 2021 af mathon

                      \small \small \log_4(x)=k\cdot \ln(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: 8.41 matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.