Fysik

Beregn startantallet af kerner

19. september 2021 af Goaten - Niveau: B-niveau

hej. Jeg har denne opgave. Har jeg lavet b) rigtigt? 

348/10.9 = 31.9266

31.9266 * 100 = 3192.66

3192.66-348 = 2844.44

Dvs. antallet af k-40 kerner oprindeligt var 8203192.66? 

Vedhæftet fil: Opgavebeskrivelse (1).pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2021 af mathon


Skriv et svar til: Beregn startantallet af kerner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.