Kemi

Beregning af pH

19. september 2021 af Planteelsker - Niveau: B-niveau

Hvordan og hvorfro kan man beregne pH for hvert punkt på titrerkurven ud fra [OH-] ved det pågældende punkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2021 af janhaa

pH+pOH=14\\ \\pOH=-\log{([OH^-])}\\ \\

[OH^-]=10^{-pOH}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2021 af mathon


Skriv et svar til: Beregning af pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.