Matematik

Omsætning hos madleverandøren

02. oktober 2021 af pringels123 - Niveau: C-niveau

Hej kunne godt bruge lidt hjælp til at løse disse opgaver. 

Ved lagt bilag af opgaven. 

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \textbf{a)}\\ f(x) &= b\cdot a^x \\ &= b\cdot (1+r)^x \quad \textup{formel (51)} \\ a &= 1+0.227 \\ &= 100\%+22.7\%\quad \textup{Det\,vil sige, at ....} \\ \textbf{b)}\\ T_2 &= \frac{\ln(2)}{\ln(a)} \quad \textup{formel (57)} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2021 af PeterValberg

Åh, hvis bare spørgere kunne vænne sig til at redigere
de billeder, de vedhæfter, en anelse, så ville det være så
meget nemmere at være lektiehjælper ... 
Jeg har beskåret dit vedhæftede billede, så vi slipper for alt det,
der ikke har noget med opgaven at gøre... og lige indsat den også

det er slet ikke så svært, som man skulle tro, og det gør bare det hele meget nemmere

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #4
02. oktober 2021 af pringels123

Tak kan jeg nok huske at besærer det til næste gang. Mvh 


Skriv et svar til: Omsætning hos madleverandøren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.