Matematik

Bestemt integrale og areal

08. oktober 2021 af Jette1234567 - Niveau: A-niveau

Jeg får opg. 2 i vedhæftede til 8; er det rigtigt, og kan nogen hjælpe med, hvordan opgave 3 skal regnes?

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: opg. 28.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2021 af ringstedLC

2. Nej.

\begin{align*} \int_1^3\!-x^2+f(x)\,\mathrm{d}x &= 4 \\ -\int_1^3\!x^2\,\mathrm{d}x+\int_1^3\!f(x)\,\mathrm{d}x &= 4 \\ \int_1^3\!f(x)\,\mathrm{d}x &= 4+\int_1^3\!x^2\,\mathrm{d}x \\ \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2021 af ringstedLC

3.

\begin{align*} \int_{-2}^7\!f(x)\,\mathrm{d}x=-3 &\,\wedge \int_5^7\!f(x)\,\mathrm{d}x=6 \\ F(7)-F(-2)=-3&\,\wedge F(7)-F(5)=6 \\ -3+F(-2) &= 6+F(5) \\ \end{align*}


Svar #3
09. oktober 2021 af Jette1234567

Mange tak; det er en stor hjælp.


Skriv et svar til: Bestemt integrale og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.