Matematik

hjælp til lille opgave i matematik

26. oktober 2021 af julieded (Slettet) - Niveau: 8. klasse

den ligger i filen nede :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Når alle udfald er lige sandsynlige, kan du bruge formlen

P(H) = Antal gunstige udfald / Antal mulige udfald


Svar #2
26. oktober 2021 af julieded (Slettet)

såen her? 10/15?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2021 af Sveppalyf (Slettet)

Der er 15 piger (gunstige udfald), og der er 10+15=25 mulige udfald. Dette giver

P(en pige bliver udtrukket) = 15/25 = 3/5


Svar #4
26. oktober 2021 af julieded (Slettet)

tusind tak for hjælpen, har forstået det nu! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. oktober 2021 af SuneChr


Lodtrækningen kan foregå således, at lotteriet består af 25 lodsedler, med én til hver, og at netop ét af lodderne er vinderlod og resten, 24 nittere.


Skriv et svar til: hjælp til lille opgave i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.