Matematik

Maple spørgsmål

28. oktober 2021 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude

Jeg er nybegynder til maple og ved ikke hvordan jeg plotter grafen for funktionen:

f(x,y)=4x+3{y}^2,    {{{(x,y)\in{\mathbb{R}}}^2|0\leq x\leq 2, x-2\leq y\leq x}}

Er der nogle som kan hjælpe?

Jeg har søgt på google og youtube, men kan intet finde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2021 af gavs (Slettet)

restart:with(plots):

plot3d(4x+3*y^2,x=0..2,y=x-2..x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: Maple spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.