Matematik

løs ligning

12. november 2021 af Simonew3 - Niveau: A-niveau

ligningen skal løses i hånden, men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\ &&I\textup{:}&y=x+2\\&& II\textup{:}&x\cdot y-6x+3=0&\textup{udtrykket for }y\textup{ i } I\textup{:}\textup{ inds\ae ttes i }II\textup{:}\\\\&&& x\cdot \left ( x+2 \right )-6x+3=0\\\\&&& x^2+2x-6x+3=0\\\\&&& x^2-4x+3=0\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2021 af PeterValberg

Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med samme spørgsmål,
som du allerede har en tråd i gang om:  

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=2028591

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.