Matematik

find ud af og ligningen er en løsning til funktionen

20. november 2021 af me1234me - Niveau: A-niveau

billedet er vedhæftet, kan ikke helt huske hvordan jeg går i gang med så en

Vedhæftet fil: mat.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2021 af ringstedLC

Indsæt f på y 's plads og f ' på venstre side i diff.ligningen, og undersøg om ligningen opfyldes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Unders\o gelse:}\\\\&& \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; \; y=2\cdot e^x-x^2-2x\\&& \begin{array}{c|c}\hline &\\ y{\, }'&x^2+y-2\\ \\\hline&\\ 2e^x-2x-2&x^2+\left ( 2e^x-x^2-2x \right )-2\\&\\ \hline&\\ 2e^x-2x-2&2e^x-2x-2\\&\\ \hline \end{array} \end{array}


Svar #4
21. november 2021 af me1234me

jeg kan ikke se hvad du har skrevet her.

sådan her? 

Vedhæftet fil:indsætter f.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2021 af ringstedLC

#4: Nej, vi andre kan vist heller ikke se det.

Det betyder, at 0 = 0...

Du indsætter ikke rigtigt og jeg skriver tvetydigt i #2. Der står: "... på y 's plads ≈ pladsen for for y.


Skriv et svar til: find ud af og ligningen er en løsning til funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.