Matematik

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

21. november 2021 af Juli1812 - Niveau: B-niveau

Bestem nulpunkterne for følgende polynomier ved beregning.

a. f(x)=0,52+2x+2

b. f(x)=-x3-2x2+8x

c. f(x)=4x4-5x2+1


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2021 af StoreNord

a)    brug diskriminant-metoden
b)    sæt x udenfor en parentes
c)    gæt på at x=1 er rod, og brug så polyniers division
       og gæt så en gang til


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2021 af ringstedLC

#0: Der må være noget, du ikke helt har forstået i betingelserne for brugere af forummet:

SUPER VITGTIG OPGAVE! HJÆLP

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

NB. Opdater din profil, når du har lavet dine lektier.


Svar #6
21. november 2021 af Juli1812

#5

#0: Der må være noget, du ikke helt har forstået i betingelserne for brugere af forummet:

SUPER VITGTIG OPGAVE! HJÆLP

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

NB. Opdater din profil, når du har lavet dine lektier.

Jeg tror ikke jeg forstår? Jeg spørger bare om hjælp til nogle opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2021 af Poseidon1

#6
#5

#0: Der må være noget, du ikke helt har forstået i betingelserne for brugere af forummet:

SUPER VITGTIG OPGAVE! HJÆLP

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

NB. Opdater din profil, når du har lavet dine lektier.

Jeg tror ikke jeg forstår? Jeg spørger bare om hjælp til nogle opgaver?

Skyldes nok, at du lidt har spammet forummet. Hold dig til en tråd, og stil så flere spørgsmål i den selvsamme tråd, hvis der er noget, som du ikke helt har forstået.


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. november 2021 af ringstedLC

#6: Du har for nyligt bla. accepteret:

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.

Skriv ikke med STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.


Skriv et svar til: AKUT HJÆLP - FUNKTIONER OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.