Kemi

Beregn maksimale molære opløselighed

23. november 2021 af unicorn66 - Niveau: A-niveau
Ved hvilken pH har jern(III)hydroxid den maksimale molære opløselighed, s(Fe(OH)3)?

Ksp(Fe(OH)3) = 2,79 x 10^-39

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af janhaa

s*(3s)3 = Ksp

(OH-) =3s

pOH=...

pH=...


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2021 af mathon


Skriv et svar til: Beregn maksimale molære opløselighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.