Matematik

opvarming af vand

25. november 2021 af magipayer - Niveau: B-niveau

jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal skal opstille det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&& T(t)=7\cdot t+22\\&&&\textup{hvor }T(t)\textup{ m\aa les i }\degree C\textup{ og }t\textup{ m\aa les i minutter} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\&\textup{L\o s}& 96=7\cdot t+22\\&&& \end{array}


Svar #4
25. november 2021 af magipayer

tak


Skriv et svar til: opvarming af vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.