Matematik

Hvordan løser jeg denne her opgave?

04. december 2021 af Uduelig - Niveau: A-niveau

Vedhæftet opgaven. Det er en opgave med hjælpemidler jeg ikke har facit på, så vil se om jeg har fundet ud af det korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2021 af peter lind

a) f(x) = 1.  Differensen mellem de to løsninger er bredden

b) Se i din formelsamling efter formlen for kurvelængden

For Ax er det formel 171 side 28


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2021 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} f(x)={\color{Red} 26}\Rightarrow \left ( x_1,x_2 \right ) &= \left (?,? \right) \\ b &= \left |x_2-x_1 \right | \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2021 af mathon

\begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&\textup{Buel\ae ngde:}\\&& L(x)=\int_{\frac{-5\sqrt{27105}}{13}}^{\frac{5\sqrt{27105}}{13}}\sqrt{1+\left (-0.0208x \right )^2}\,\mathrm{d} x \end{array}


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg denne her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.