Matematik

differentier

20. december 2021 af klara99 - Niveau: Universitet/Videregående

hvad har jeg gjort forkert her når jeg diff. mhv ti x og y. har svaret forket. mit svar er markeret med rødt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2021 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll} f(x,y)=\sin\left ( x^2\cdot y+3 \right )\\\\\\ f_x{\, }'(x,y)=\cos\left ( x^2\cdot y+3 \right )\cdot 2xy\\\\ f_y{\, }'(x,y)=\cos\left ( x^2\cdot y+3 \right)\cdot x^2 \end{array}


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.