Kemi

beregningsskema til reaktioner samt stofmængdeberegninger

29. december 2021 af helpn - Niveau: C-niveau

Hej. Er der en der kan hjælpe mig med at svare på følgende spørgsmål:På forhånd mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2021 af mathon

           \small \small \begin{array}{llllll} \\&& \begin{array}{|c|c|c|c|} &CuSO_4&CuSO_4{^*}5H_2O&CuSO_4{^*}10H_2O\\ \hline&&&\\ \textup{molmasse} /g&159.609&249.684&339.759\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{antal mol \textbf{f\o r}}&0.031327&0.020025&0.014716\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{antal mol \textbf{efter}}&0.019422&&\\&&&\\\hline&&&\\ \textup{fordampet mol vand}&&0.05952&0.11905\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{\ae kvivalent masse vand }/g&&1.07&2.14\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{reelt vandsvind }/g&1.9&&\textup{mindste afvigelse}\\&&&\\ \hline \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. december 2021 af mathon

korrektion:

           \small \small \begin{array}{llllll} \\&& \begin{array}{|c|c|c|c|} &CuSO_4&CuSO_4{^*}5H_2O&CuSO_4{^*}10H_2O\\ \hline&&&\\ \textup{molmasse} /g&159.609&249.684&339.759\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{evt. antal mol \textbf{f\o r}}&&0.097112&0.194225\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{antal mol \textbf{efter}}&\mathbf{{\color{Red} 0.019422}}&&\\&&&\\\hline&&&\\ \textup{evt. fordampet vand/g}&&1.75&3.50\\&&&\\ \hline&&&\\\ \textup{reelt vandsvind}/g&1.9&\textup{mindste afvigelse}&\\&&&\\ \hline \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. december 2021 af mathon

korrektion 2:

           \small \small \begin{array}{llllll} \\&& \begin{array}{|c|c|c|c|} &CuSO_4&vand{^*}5H_2O&vand{^*}10H_2O\\ \hline&&&\\ \textup{molmasse} /g&159.609&&\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{evt. antal mol \textbf{f\o r}}&&0.097112&0.194225\\&&&\\ \hline&&&\\ \textup{antal mol \textbf{efter}}&\mathbf{{\color{Red} 0.019422}}&&\\&&&\\\hline&&&\\ \textup{evt. fordampet vand/g}&&1.75&3.50\\&&&\\ \hline&&&\\\ \textup{reelt vandsvind = } \mathbf{{\color{Red} 1.9}}\;g&&\textup{mindste afvigelse}&\\&&&\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: beregningsskema til reaktioner samt stofmængdeberegninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.