Fysik

Fysik problems

05. januar 2022 af ErDårligTilMat - Niveau: A-niveau

(se vedhæftet fil af opgaven)

Ved temperaturen 15°C har ligevægtskonstanen værdierne K1=1,53*104 M-1, K2=2,55*103 M-1 og K3=31,51 M-1.

Beregn koncentratioen af insulin-tetramper [P4] ved temperaturen 15°C når koncentrationen af insulinmonomer [P]=1 mM.

Jeg har i forrige opgaver beregnet den temperatur der svarer til den opgivne værdi af deltaG (300 K dvs. 27°C). og beregnet værdien af ligevægtskonstanten K2 ved temperaturen 300 K til at være 818 M-1, men ved ikke om det er relavent til denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textup{ved 15}\degree C\textup{:}\\&& \left [ P_2 \right ]=K_1\cdot \left [ P \right ]^2\\\\&& \left [ P_2 \right ]=\left ( 1.53\cdot 10^4\;M^{-1} \right )\cdot \left ( 10^{-3}\;M \right )^2=0.153\;M\\\\&& \left [ P_4 \right ]=K_2\cdot \left [ P_2 \right ]^2\\\\&& \left [ P_4 \right ]=\left ( 2.55\cdot 10^3\;M^{-1} \right )\cdot \left ( 0.153\;M \right )^2=59.693\;M \end{array}


Skriv et svar til: Fysik problems

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.