Matematik

hjælpe vektorer

21. januar 2022 af vana78 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der en sød sjæl der vil hjælp med den mat opgave jeg har.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2022 af mathon

               \small \begin{array}{lllll} \textbf{a)}\\&&\overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} 3\\2 \end{pmatrix}\qquad \overrightarrow{b}=\begin{pmatrix} 3\\4 \end{pmatrix}\\\\\\&&v=\cos^{-1}\left ( \frac{\bigl(\begin{smallmatrix} 3\\2 \end{smallmatrix}\bigr)\cdot \bigl(\begin{smallmatrix} 3\\4 \end{smallmatrix}\bigr)}{\sqrt{3^2+2^2}\cdot \sqrt{3^2+4^2}} \right ) \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. januar 2022 af mathon

               \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \textup{Vektorparallellitet}\\& \textup{kr\ae ver:}\\&& \textup{det}\left ( \overrightarrow{a},\overrightarrow{b} \right )=0\\\\&& \begin{vmatrix} t-1& 3 \\ 2 & t \end{vmatrix}=0 \end{array}


Svar #4
24. januar 2022 af vana78 (Slettet)

#3

               \small \small \begin{array}{lllll} \textbf{b)}\\& \textup{Vektorparallellitet}\\& \textup{kr\ae ver:}\\&& \textup{det}\left ( \overrightarrow{a},\overrightarrow{b} \right )=0\\\\&& \begin{vmatrix} t-1& 3 \\ 2 & t \end{vmatrix}=0 \end{array}

men det giver ik et svar når jeg ligger det in i et program


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2022 af mathon

                             \small \small \textup{solve} \left (\textup{det}\begin{bmatrix} t-1&3 \\ 2 & t \end{bmatrix}=0,t \right )


Skriv et svar til: hjælpe vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.