Matematik

2 ordensdifferentialregning

29. januar 2022 af bavianan - Niveau: A-niveau

hej jeg har fået til opgave at løse det her 

vis at y(t)=12k*t2+c1*t+c2 er løsningen til differentialigningen y''(t)=k

Kan ikke få det til at gå op 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2022 af mathon

Er det ikke bare din vane, altid at skrive en konstant som k (y''(t) = k)
uden at tænke over, at det ikke nødvendig vis er den samme k-værdi
som i y(t) = 12k · t2 + c+ c2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2022 af mathon

                                 \small \small \begin{array}{lllll}y(t)&=&12k\cdot t^2+c_1+c_2 \\\\y{\, }'(t)&=&24k\cdot t+c_1\\\\ y{\, }''(t)&=&24k=k_1 \end{array}


Skriv et svar til: 2 ordensdifferentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.