Matematik

SØGER HJÆLP!!!

03. marts 2022 af Toffie1 - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Jeg har brug for jeres hjælp!. Er der nogen der kan evt forklare og vise med beregning, hvordan man løser disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2022 af Christianfslag

Forklar dit problem og beskriv hvad du ikke forstår. Hvad har du fundet ud af indtil videre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} P_1(x) &= f'\left ( \frac{\pi}{6} \right )\cdot \left ( x-\frac{\pi}{6} \right )+f\left ( \frac{\pi}{6} \right ) \end{align*}

c) Størst afvigelse er størst afstand.

NB. Dårlig titel!


Skriv et svar til: SØGER HJÆLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.