Kemi

Mængdeberegning i L

01. april 2022 af Katrine50 - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg sidder med en opgave i mængdeberegning, hvor resultatet skal stå i L.

Altså jeg har en reaktion, hvor det teoretiske udbytte af et af produkterne skal være 1 Liter.

Jeg er i tvivl om hvordan man får det til Liter...

Tusind tak for hjælpen!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2022 af mathon

Er det pågældende produkt en gas?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2022 af mathon

Hvis

          \small V=\frac{n\cdot R\cdot T}{p}


Svar #3
01. april 2022 af Katrine50

Det er sennepsgas, men den er på flydende form ved 21 grader. Kan formlen så bruges når det er på flydende form?


Svar #4
01. april 2022 af Katrine50

#1

Er det pågældende produkt en gas?

Hov, det er flydende form ved 21 grader


Skriv et svar til: Mængdeberegning i L

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.