Matematik

Bestem størrelsen af de laveste gennemsnitlige omkostninger og bestem ligningen for Tc

24. april 2022 af carstenk123 - Niveau: B-niveau

Nogle der kender fremgangsmåden til opgave d)? Sidder fast og ved ikke lige hvordan jeg skal gribe den an.. Håber i vil hjælpe :-)

Vedhæftet fil: opg d.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2022 af mathon


Svar #2
24. april 2022 af carstenk123

Kan du finde ud af den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2022 af mathon

            \small \begin{array}{lllllll} \textup{Laveste gennemsnit-}\\ \textup{lige omkostninger}\\ \textup{kr\ae ver bl.a.}\\& AC{\, }'(x)=\frac{C{\, }'(x)\cdot x-C(x)}{x^2}=0 \end{array}


Svar #4
24. april 2022 af carstenk123

Forstår det stadig ikke....


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. april 2022 af Anders521

#4 Se tråden.


Skriv et svar til: Bestem størrelsen af de laveste gennemsnitlige omkostninger og bestem ligningen for Tc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.