Matematik

areal og længde

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

er helt lost på den her opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af PeterValberg

Jeg starter lige med at indsætte dit vedhæftede billede,
det gør det som regel noget nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af PeterValberg

Arealet af hønsegården er:

A=x\cdot y=18

hvilket medfører, at:

y=\frac{18}{x}

Længden af trådnettet, som en funktion af x, er:

l(x)=2x+y-1,5=2x+\frac{18}{x}-1,5

skulle jeg mene :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
11. maj 2022 af freja9292

Det skal kunne stå i de tomme felter


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2022 af PeterValberg

Og problemet er??
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: areal og længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.