Matematik

rumfang

27. juli 2022 af shain - Niveau: 10. klasse
Hvor lang er den snor, der er bundet rundt om pakken? Der er brugt 20 cm. til sløjfen.

Jeg er helt lost skalam lægge 20 cm til på alle sider?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. juli 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. juli 2022 af mathon

Snorlængden er pakkens omkreds + 20 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. juli 2022 af mathon

korrektion:
                   \small \begin{array}{lllllll}\textup{Snorl\ae ngde:}\\\\& 4\cdot \left ( 14\;\mathrm{cm} \right ) +2\cdot \left ( 16\;\mathrm{cm} \right )+2\cdot \left ( 15\;\mathrm{cm} \right )+\left (20\;\mathrm{cm} \right )=138\;\mathrm{cm} \end{array}


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.