Matematik
talrække vha ligning
23. september 2022 af
shain
-
Niveau: 9. klasse
Jeg skal finde de ukendte tal i en talrække så summen vandret bliver ens og den lodrette sum skal være lig af den vandrette sum.
Jeg er på bar bund.
-3+p=10
p= 7
-8+n= 4
n=12
Jeg er på bar bund.
-3+p=10
p= 7
-8+n= 4
n=12
Vedhæftet fil: IMG-20220923-WA0000.jpg
Svar #1
23. september 2022 af shain
Undskyld det er dette billede
Vedhæftet fil:Screenshot_20220923-162929_Adobe Acrobat.jpg
Svar #2
23. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)
Sum af lodret række: -3 + 17 + 4 = 18
Dette giver os:
-3 + p + 10 = 18 <=>
p = 11
samt
-8 + n + 4 = 18 <=>
n = 22
Skriv et svar til: talrække vha ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
