Matematik

Liniær funktion

02. oktober 2022 af Matej05 - Niveau: C-niveau
Er der en venlig sjæl da kan forklare hvad man skal her
Vedhæftet fil: IMG_20221002_223346.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2022 af lass668c

for at løse opgave A finder du -5 på x-aksen og går op og finder linjen og trækker den ind mod y aksen og får f(-5)=3

for at løse opgave b finder du det punkt linjen skærer x-aksen, for der ved man at funtions værdien er 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2022 af MentorMath

Hej,

a) 

Her aflæser du y-værdien hørende til x = -5, dvs. y = 3.

b) 

Hvis f(x) = 0, så betyder det, at y-koordinaten er 0. Dvs, f(x) = 0 ⇔ x = -2 :)


Svar #3
02. oktober 2022 af Matej05

I er fantastiske :)

Skriv et svar til: Liniær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.