Matematik

200 m høj skibakke

06. oktober 2022 af NicklasMB - Niveau: C-niveau

Har brug for hjælp gerne fortælle det så detaljeret som muligt så jeg kan følge med. 

Vedhæftet fil: det2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&&\cos(25\degree)=\frac{272\;\mathrm{m}}{\left | BA \right |}\\\\&& \left | BA \right |=\frac{272\;\mathrm{m}}{\cos(25\degree)}&=&300.119\;\mathrm{m} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllr} \textbf{b)}\\&&\tan(25\degree)=\frac{\left | BC \right |}{272\;\mathrm{m}}\\\\&& \left | BC \right |=\left (272\;\mathrm{m} \right )\cdot \tan(25\degree)&=&126.836\;\mathrm{m}\\\\&& \left | AE \right |=\left | BD \right |-\left | BC \right |=\left ( 200\;\mathrm{m} \right ) -\left (126.836\;\mathrm{m} \right )&=&73.164\;\mathrm{m}\\\\&& \sin(F_{\textup{spids}})=\frac{\left | AE \right |}{\left | AF \right |}=\frac{73.164\;\mathrm{m}}{700\;\mathrm{m}}\\\\&& F_{\textup{spids}}=\sin^{-1}\left (\frac{73.164}{700} \right )&=&6.0\degree \end{array}


Skriv et svar til: 200 m høj skibakke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.