Matematik

Problemer med maple

09. oktober 2022 af Thifo1507 - Niveau: Universitet/Videregående

Halløj. Endnu en gang må jeg nødt til at bede om hjælp til maple..

Jeg har en opgave, som lyder:
"Betragt den naturlige logaritmefunktion f(x) = log(x), og lad Tnlog være Taylorpolynomiet af grad n omkring x = 1. Benyt formlen (TL Eksempel 11.1.5, bemærk at TL bruger ln for den naturlige logaritme) for den n-te afledte af log, f (n) (x) = (−1)n−1 (n − 1)! x −n .
(a) Illustrer (med Maple) graferne for log, T9 log og T49 log i et fælles koordinatsystem."

Jeg har så forsøgt at illustrer graferne på maple, men af et eller grund så ser min graf sådan her ud, og det tror jeg sgu ikke det passer. Så håber i kan måske hjælpe


Svar #1
09. oktober 2022 af Thifo1507

Billede af maple..


Svar #2
09. oktober 2022 af Thifo1507

Billede af opgaven

Vedhæftet fil:3.3(i) opgaven.PNG

Skriv et svar til: Problemer med maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.