Matematik

cirkel

11. oktober 2022 af rouj0017 - Niveau: B-niveau

er der nogen som kan hjælpe mig med den her opgave

Vedhæftet fil: IMG-1473.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{a)}\\&&\left | AB \right |=\sqrt{\left ( 7-3 \right )^2+\left ( 4-1 \right )^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{llllllll} \textbf{b)}\\&&\left | AB \right |=\sqrt{\left ( 7-3 \right )^2+\left ( 4-1 \right )^2} \\\\&\textup{H\ae ldningstallet for}\\& \textup{linjestykket }AB\textup{:}\\&&a_{AB}=\frac{4-1}{7-3}=\frac{3}{4}\\\\\\&l\perp AB \textup{ kr\ae ver:}\\&&\frac{3}{4}\cdot \left ( -2 \right )=-1\textup{ hvilket ikke er sandt.}\\\\&\textup{Konklusion:}\\&&l\textup{ er ikke vinkelret p\aa \ }AB. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2022 af mathon

... som intet har med en cirkel at gøre.


Skriv et svar til: cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.