Tysk

tysk stil

13. november 2022 af mette1234567899 - Niveau: 9. klasse

hej jeg mangler inspiration til en tysk stil om et uventet venskab nogle der har nogle forslag


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2022 af Moderatoren

En hund og en kat.


Svar #2
14. november 2022 af mette1234567899

når ja tak

- ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. august 2023 af TorbenSchmidt

Hej!

At skrive en tysk stil om et uventet venskab kan være en spændende opgave. Her er nogle ideer, som du måske kan lade dig inspirere af:

1. "Zwei Welten, Eine Freundschaft" (To verdener, et venskab): Beskriv historien om to personer med meget forskellige baggrunde, interesser eller personligheder, der alligevel finder en stærk forbindelse og udvikler et dybt venskab. Forklar, hvordan deres uventede venskab har påvirket deres liv og lært dem værdien af diversitet.

2. "Die Reise der Freundschaft" (Venskabets rejse): Skriv om en situation, hvor to personer, der ikke kendte hinanden på forhånd, ender med at dele en bemærkelsesværdig rejse sammen. Beskriv deres oplevelser, udfordringer og de øjeblikke, der styrkede deres bånd undervejs.

3. "Der unerwartete Verbündete" (Den uventede allierede): Forestil dig en historie, hvor hovedpersonen og en tilsyneladende modstander eller rival ender med at blive venner og arbejde sammen mod en fælles mål. Udforsk, hvordan deres venskab udvikler sig på trods af deres tidligere uoverensstemmelser.

4. "Ein Blick hinter die Maske" (Et kig bag masken): Skriv om en person, der på overfladen virker kold eller reserveret, men som viser sig at have en dyb, varm side, når en anden person tager sig tid til at lære dem at kende. Beskriv, hvordan dette uventede venskab ændrer begge personers syn på hinanden.

5. "Das Geschenk der Freundschaft" (Gaven ved venskab): Fortæl historien om en person, der modtager hjælp eller støtte fra en uventet kilde under en vanskelig tid. Beskriv, hvordan dette venskab udvikler sig, og hvordan det viser sig at være en kraftfuld kilde til styrke og håb.


Skriv et svar til: tysk stil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.