Matematik

Arealet af M (integral)

30. november 2022 af Marieoffenbacc - Niveau: A-niveau

Hejsa!

Jeg har brug for hjælp til denne opgave eller en som kan løse den med udregninger, så jeg kan lære hvordan man gøre.

PS. det er uden hjælpemidler..

På forhånd taak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2022 af Anders521

#0 Du har, at F '(x) = f(x), så F '(-1) = f(-1), hvoraf det sidstskrevne kan aflæses i figuren.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2022 af ringstedLC

b)

\begin{align*} A_M &= \int_{-2}^{4}\!f(x)\,\mathrm{d}x=F(4)-F(-2) \end{align*}


Skriv et svar til: Arealet af M (integral)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.